Ε.Π.Σ.Α.: Συνέχισαν με νίκες και οι δύο Μικτές

Με νίκες απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης συνέχισαν οι Μικτές της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, στην 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Οι Παίδες επιβλήθηκαν με 6-0, ενώ οι Νέοι επικράτησαν με 3-0, στο «Ανδρέας Κάνιστρας».

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ-Ε.Π.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ  6-0
Εβγαλε «εξάσφαιρο» η Μικτή Παίδων της Ε.Π.Σ. Αχαΐας και πυροβόλησε …κατά ρυπάς την αντίστοιχη ομάδα της Κεφαλληνίας/Ιθάκης, την οποία φιλοδώρησε με 6-0, πετυχαίνοντας όλα τα τέρματά της στο α’ ημίχρονο και μάλιστα με διαφορετικούς σκόρερ. Στο 10′ ο Ράμα με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0, στο 13′ ο Χριστόπουλος με κεφαλιά , ύστερα από κόρνερ του Καφετζή, διπλασίασε τα τέρμα των Αχαιών, στο 24′ ο Αντζουλάς με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ ο Καφεντζή, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, στο 31′ ο Βέρρας με πλασέ έγραψε το 4-0, στο 35′ ο Μάλλιαρης με σουτ έξω από τη περιοχή και στο 43′ ο Καφεντζής με σουτ έβαλαν το …κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 6-0.
Ε.Π.Σ. Αχαΐας: Πέτρου, Κωνσταντινίδης, Καφεντζής (47′ Ε. Χριστόπουλος), Ι. Χριστόπουλος, Αβραμόπουλος, Αντζουλάς, Σουρανής (41′ Αθανασακόπουλος), Ράμα, Μάλλιαρης, Βέρρας (41′ Σαλάγας), Νιφορόπουλος.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης: Πετεινάτος, Παπαναστασάτος, Στρακάτος, Ράκας, Καλαφάτης, Τανουσάι, Μπάμπης, Πολλάκης (33′ Κορέτα), Βαλεντής, Γρηγοράτος, Γασπαράτος (63′ Αντωνίου).

Δηλώσεις Φ. Σχοινά: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη . Μας δόθηκε η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και κάποια νέα παιδιά και παράλληλα να προσθέσουμε άλλους 3 βαθμούς. Επόμενος αγώνας με την Ηλεία εντός όπου πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

* Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής, η Ε.Π.Σ. Ζακύνθου πήρε σπουδαίο διπλό στον Πύργο, νικώντας με 3-1 την Ε.Π.Σ. Ηλείας.
** Ρεπό είχε η Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ

Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ-Ε.Π.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ  3-0
Σημαντική νίκη με 3-0 σκορ πέτυχαν οι Νέοι της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, που επιβλήθηκαν στον β’ ημίχρονο, όπου και «καθάρισαν» το ματς. Το συγκρότημα του Μάκη Παρασκευόπουλου προηγήθηκε στο 27′ με τον Πανόπουλο, όμως το διάστημα που κρίθηκαν τα πάντα, ήταν 4′ στην επανάληψη (70′ – 74′), όπου οι Μπαγιώργος και Αυγέρης με όμορφα πλασέ διαμόφωσαν το τελικό 3-0.
Ε.Π.Σ. Αχαΐας: Καλέντζης, Μαρκόπουλος, Λαζανάς, Γιαννόπουλος, Σπανογιάννης, Λεγάτος, Πανόπουλος (75′ Θεοδωρόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Μπίτρας, Παπαδόπουλος (46′ Μπαγιώργος), Σπυρόπουλος (62′ Αυγέρης)
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης: Κομπορόζος (76′ Τζάκης), Μπάμπης (70′ Κεδένης), Μεγαδούκας, Χριστάτος, Αντωνίου, Μινέτος, Κονδάκης, Καλιβωκάς (64′ Κοκόσης), Αγγελάτος, Σπανός, Μενεγάτος

Δηλώσεις Μ. Παρασκευόπουλου: «Χωρίς να πραγματοποιήσουμε ιδιαίτερα καλή εμφάνιση καταφέρανε να κερδίσουμε σχετικά άνετα. Ταυτόχρονα δόθηκε χρόνος συμμετοχής και σε άλλα παιδιά και ταυτόχρονα δοκιμάσαμε και κάποια τακτικά στοιχεία που θα μας χρησιμεύσουν στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τους αγώνες με τη Μικτή της Ηλείας στις 18/12».

* Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής, η Ε.Π.Σ. Ηλείας πήρε τη νίκη με 4-2 απέναντι στην Ε.Π.Σ. Ζακύνθου.
** Ρεπό είχε η Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

♦ Για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Παίδων και Νέων, οι ομάδες της Ε.Π.Σ. Αχαΐας θα κάνουν το ρεπό τους.

Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας

Posted on 28/11/2013, in Αρχική. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε