Αναβάλλεται το «6ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου» λόγω λιγοστών συμμετοχών

Η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Λ.Μ.Α.) Αιγίου, μετά από απόφαση του ΔΣ ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα «6ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου 2015» που είχε προγραμματιστεί για τις 27-28 Ιουνίου 2015, λόγω λιγοστών δηλώσεων συμμετοχών. Η νέα ημερομηνία του αγώνα θα οριστεί από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) τις επόμενες μέρες.
Οι κρίσιμες και δύσκολες οικονομικά αυτές μέρες που διανύουμε σαν χώρα, σε συνδυασμό με το βεβαρυμμένο αγωνιστικό πρόγραμμα για τον μήνα Ιούνιο, αποτέλεσαν τους κύριους παράγοντες για την αναβολή του αγώνα. Παρόλα αυτά το Σωματείο μέχρι και την τελευταία στιγμή έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να φέρει εις πέρας την διοργάνωση.
Η Α.Λ.Μ.Α. Αιγίου έχει αποδείξει με τις διοργανώσεις της, για πέντε συνεχόμενα χρόνια, την αξιοπιστία και την συνέπειά της. Τα καλύτερα σχόλια που έχουμε εκλάβει είναι από τους ίδιους τους αθλητές – αγωνιζόμενους οι οποίοι πάντα μένουν ευχαριστημένοι από τις διοργανώσεις μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμετον Δήμο Αιγιαλείας και το ΝΠΔΔ για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και όλες τις δημόσιες υπηρεσίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Επίσης την τοπική κοινωνία του Αιγίου για την προσφορά τους στον αγώνα και την οικονομική υποστήριξη μέσω χορηγιών. Τέλος ευχαριστούμε τα πληρώματα που προτίμησαν τον αγώνα του Αιγίου. Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας στη νέα ημερομηνία που θα ορίσει η ΟΜΑΕ.

Δελτίο Τύπου Α.Λ.Μ.Α.

Advertisements

Posted on 23/06/2015, in Αρχική. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: