Π.Γ.Σ.: Πολλές υποσχέσεις από την πρεμιέρα!

Αυτός ο Παναιγιάλειος που αντίκρισαν οι 300 περίπου οπαδοί του στο δημοτικό γήπεδο των Αχαρνών με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό, άφησε αν μη τι άλλο πολλές υποσχέσεις για μία και φέτος πρωταγωνιστική πορεία.
«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας. Και οι «Μαυραετοί» φρόντισαν από την πρεμιέρα κιόλας του Πρωταθλήματος να στείλουν τα δικά τους μηνύματα, πως αυτοί που τους θεωρούν σαν μία από τις κορυφαίες ομάδες του ομίλου δεν έπεσαν και πολύ έξω από τα προγνωστικά τους. Βέβαια μετά από την πάροδο μόλις μίας αγωνιστικής, είναι άκρως παρακινδυνευμένο για οποιοδήποτε ασφαλές συμπέρασμα, όμως η εμφάνιση και η αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του Παναιγιαλείου, είναι ενδεικτική για το τι μπορούμε να προσδοκούμε στο εγγύς μέλλον. Μία ομάδα που ήξερε απ’ έξω και ανακατωτά τι επιζητούσε μέσα στο γήπεδο και το σημαντικότερο γνώριζε το πώς θα το αποκτήσει.
Ο Παναιγιάλειος του Νίκου Κουρμπανά μετέτρεψε την συνήθως αγχώδη πρεμιέρα σε παράσταση για έναν ρόλο τουλάχιστον στα πρώτα εβδομήντα λεπτά και στην συνέχεια είχε τον τρόπο να διαχειρισθεί πολύ άνετα τις όποιες επιθετικές ορέξεις των γηπεδούχων. Η ομάδα που άλωσε προχθές το μεσημέρι το Μενίδι έφερε αν μη τι άλλο την σφραγίδα του Νίκου Κουρμπανά. Ενός προπονητή που απεχθάνεται τις φλύαρες ντρίμπλες και τις ανούσιες ενέργειες και ρίχνει το βάρος στο απλό, πειθαρχημένο, πρακτικό και ουσιώδες ποδόσφαιρο.
Στην Ελλάδα βέβαια έχουμε συνηθίσει να συνοδεύουμε επιτυχίες έστω και εκτός έδρας με το λιτό 1-0 σκορ απέναντι στον Αχαρναϊκό με αποδόσεις που έρχονται σχεδόν από το διάστημα. Η εμφάνιση όμως των «Μαυραετών» δεν ήταν ούτε διαστημική, ούτε από άλλον πλανήτη. Απλά ήταν η εμφάνιση που ίσως θα περίμενε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι ο Κορίνθιος προπονητής του.
Και κάτι τελευταίο, που ενδεχομένως πολλοί να μην το γνωρίζουν. Ο Παναιγιάλειος πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία του νικηφόρα από το Μενίδι, σπάζοντας μία άκρως δυσμενή παράδοση για αυτόν.

Συντάκτης: Βασίλης Δαβαρίας

Posted on 01/10/2013, in Αρχική. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε