Κεραυνός Αιγίου: Με το …βάρος στο οικονομικό ξεκινά η επόμενη μέρα

simΜε το ειδικό βάρος να έχει πέσει -και δικαιολογημένα- στο οικονομικό κομμάτι και ειδικότερα στην εύρεση χορηγών, η διοίκηση του Κεραυνού Αιγίου διά του προέδρου της Χάρη Μπόγδανου ετοιμάζει το πλάνο της ενόψει της νέας περιόδου που θα την βρει στην Γ’ Εθνική. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μπόγδανος έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής μας, θέτοντας σε προτεραιότητα το θέμα, ώστε να συνεισφέρουν οικονομικά στο «χτίσιμο» του νέου Κεραυνού και παράλληλα κάνει ανοιχτό κάλεσμα στους Αιγιαλείς να ενισχύσουν την προσπάθεια.
Από εκεί και πέρα, στις αρχές Ιουνίου αναμένεται από την διοίκηση και η καθιερωμένη λαχειοφόρος αγορά με διάφορα δώρα, ενώ προετοιμάζεται και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο Χάρη Μπόγδανο, που θα έχει μεν απολογιστικό χαρακτήρα, αλλά κυρίως για τον μελλοντικό σχεδιασμό.
Τέλος, απομένει και η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στους Αιγιώτες από την ΕΣΚΑ-Η, που θα συνδυαστεί με φιλικό αγώνα απέναντι στον Προμηθέα Πατρών (Πρωταθλητή της Γ’ Εθνικής) στο Αίγιο, σε ημερομηνία όμως που δεν έχει οριστεί ακόμη.

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ
Οσο αναφορά κάποια δημοσιεύματα (έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου) που αναφέρουν ότι ο Κεραυνός Αιγίου βολιδοσκοπεί την περίπτωση του Κώστα Οικονομάκη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, όχι μόνο δεν επιβεβαιώνονται, αλλά και διαψεύδονται. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Κεραυνού Αιγίου Χάρης Μπόγδανος απαντώντας στα όποια σενάρια ενδεχόμενης συνεργασίας με τον προπονητή Οικονομάκη, δήλωσε μέσω του «Aigialeiaspor» ότι δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με τον παραπάνω προπονητή και πως είναι νωρίς ακόμη χρονικά για να κλείσει το θέμα του τεχνικού, μη αποκλείοντας και την παραμονή Θανάση Λιόνα.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας

Posted on 27/05/2014, in Αρχική. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε